Pevačica Jelena Jovanović je trudna?

Izvor: Blic, 28.Mar.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica Jelena Jovanović je trudna?

Pevačica Jelena Jovanović i bivši odbojkaš Edin Škorić u turbulentnoj su vezi još od "Farme 5", a izgleda da će usko da podignu ljubav na viši nivo.

Naime, Jelena je nedavno bila u Domu zdravlja Rakovica dok je Edin nervozno čekao ispred. Pevačica se neko vreme zadržala, ali njen partner je sve vreme uznemireno čekao. Sve ovo snimila je ekipa "Paparaco lova".

Nakon nekoliko minuta Edin je otišao po svoju dragu, a oboje su nasmejani izašli napolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i počastili se obilnim obrokom. Tačan razlog pevačicine posete lekarima i njihova raspoložena lica nisu poznata, ali sudeći po njihovoj rekaciji moguće je da će uskoro imati i prinovu, šta god da je saznaćemo što pre.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jelena Jovanović dobila emotivno pismo od fanova: Ne dozvoli da se zli raduju tvom neuspehu

Izvor: Svet, 28.Mar.2014

13. april 2014. Pevačica Jelena Jovanović učešćem u rijalitiju “Farma 5″, u kojem je ušla u vezu sa odbojkašem Edinom Škorićem stekla je mnogo fanova, koji je bezrezervno podržavaju. U poslednje vreme na pevačicinim profilima na društvenim mrežama mogu se videti brojne fotke sa pevačicinih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.