EVROPA OSTALA JUTROS BEZ FEJSBUKA

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROPA OSTALA JUTROS BEZ FEJSBUKA

Cela Evropa nije mogla jutros da uđe na Fejsbuk.

Cela Evropa nije mogla jutros da uđe na Fejsbuk.

Za sada nema informacije šta se tačno dogodilo sa ovom društvenom mrežom. Problemi su počeli otprilike oko 6 sati ujutro po našem vremenu.

Kako javlja zdnet.com, Fejsbuk nije radio u celoj Evropi, za sada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potvrđeno da mu nisu mogli pristupiti korisnici iz Francuske, Irske, Nemačke, Islanda, Italije, Holandije, Rusije, Španije i Velike Britanije.

Problema imaju navodno i korisnici iz Egipta i Južne Afrike.

Na Tviteru mnogi postavljaju komentare i pitaju se da li su to Anonimusi krenuli u obračun sa društvenim mrežama.

Oko 9 sati srpski korisnici mogli su da prisupe ovoj popularnoj društvenoj mreži.

"Danas smo imali tehnickih problema zbog kojih je Fejsbuk bio nedostupan mnogim korisnicima. Izvinjavamo se", piše u saopštenju Fejsbuka.

Pretpostavlja se da bi razlog mogao biti uvođenje nekih novih aplikacija i karakteristika.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsbuk jutros "pao" u celoj Evropi

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2012

Cela Evropa nije mogla jutros da uđe na Fejsbuk. Za sada nema informacije šta se točno dogodilo sa ovom društvenom mrežom. Problemi su počeli otprilike oko 6 sati ujutro po našem vremenu...Kako javlja zdnet.com, Fejsbuk nije radio u celoj Evropi, za sada je potvrđeno da mu nisu mogli pristupiti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Fejsbuk jutros nije radio u celoj Evropi

Izvor: NaDlanu.com, 07.Mar.2012

Fejsbuk jutros od 6 do 9 sati nije radio u celoj Evropi. Za sada nema zvaničnog objašnjenja o čemu je reč ali neki sumnjaju na Anonimuse. Od 9 ujutro i trenutno Fejsbuk radi..Elektronski mediji prenose da Fejsbuku nisu mogli da pristupe korisnici iz Francuske, Irske, Nemačke, Islanda, Italije,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Facebook proradio

Izvor: ITBox.rs, 07.Mar.2012

Internet sranica Facebook nije radila rano jutros, a oko 9h je proradila. Problem je počeo oko 6h ujutru i nije radio u čitavoj Evropi, a korisnici iz Francuske, Nemačke, Irske, Holandije, Rusije, Španije, Velike britanije..Pročitaj kompletan članak.

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.