Izvor: Njuz.net, 20.Sep.2021, 12:52

EKSKLUZIVNO: Raspada se Krizni štab, dr Kon najavio solo karijeru!

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 20. septembar 2021, (Njuz) – Loše vesti za sve fanove Kriznog štaba. Nakon upešne dvogodišnje karijere sa grupom, dr Kon uveliko sprema svoj prvi solo projekat. Najpopularniji član grupe Krizni štab se na ovaj potez odlučio usled višemesečnih naučnih i kreativnih neslaganja.
Kako Njuz saznaje, ova vest najviše je iznenadila ostale članove Kriznog štaba jer su, kako tvrdi izvor blizak doktoru Predragu Konu, mislili da se Krizni štab raspao još prošle godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << /> – Kada im je Peca poslao oproštajnu poruku u njihovoj fejsbuk grupi “Krizni štab rulz”, neke kolege su prvo pomislile da je ovo samo još jedna klasična Pecina fejsbuk drama i nisu ga shvatili ozbiljno. Većina kolega nije čak ni otvorilo poruku, ap je to Pecu dodatno naljutilo – kaže saradnik doktora Kona koji je želeo da ostane anoniman.
Za sada još nije poznato šta će tačno biti solo projekat doktora Kona, ali šuška se da bi to mogle da budu samostalne konferencije za štampu na kojima će zabranjivati izlazak iz kuće svim građanima koji mu nisi lajkovali status na fejsu, a kao jedna od opcija pominje se i mogući rijaliti šou sa doktorom Nestorovićem.
Gospodin Nestorović nije bio dostupan za izjavu jer već 7 godina ne koristi telefon zbog 5G zračenja.
Vladimir Vuković
The post EKSKLUZIVNO: Raspada se Krizni štab, dr Kon najavio solo karijeru! appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.