Džonson imenovao svog novog šefa kabineta

Izvor: B92, 05.Feb.2022, 21:57

Džonson imenovao svog novog šefa kabineta

Britanski premijer Boris Džonson imenovao je danas Stiva Barklija za svog novog šefa kabineta, saopšteno je iz Dauning strita.

"On će postati novi šef kabineta premijera, radiće direktno sa kolegama iz kabineta kako bi osigurao da se premijerova agenda unapredi i realizuje maksimalnom brzinom", navodi se u saopštenju Dauning strita koje je preneo Rojters.

Barkli je bio ministar za Bregzit za vreme Vlade premijerke Tereze Mej.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džonson izabrao novog šefa osoblja u vladi

Izvor: Blic, 05.Feb.2022

Britanski premijer Boris Džonson imenovao je danas kabinetskog ministra Stiva Barklija za novog šefa osoblja u Vladi dok obnavlja svoj tim nakon serije skandala koji su mu ugrozili poziciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.