Džon Travolta odao počast pokojnom sinu: „Bio je moje sve...“

Izvor: Prva.rs, 14.Jan.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Travolta odao počast pokojnom sinu: „Bio je moje sve...“

Džon Travolta se osvrnuo na tragediju emotivnom porukom na Fejsbuku:
“Kažu da je najteža stvar na svetu kada izgubite roditelja. Ali mogu vam reći da to nije istina. Najteže je izgubiti dete. Nekog koga ste odgajili i koga ste gledli kako raste. Nekog koga ste naučili da govori i hoda. Nekoga koga ste naučili da voli. To je najgora stvar koja ikoga može zadesiti. On je mi je doneo toliko sreće. Bio je moje sve. Tih 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << godina koliko sam bio njegov otac mi je pokazalo kako da bezuslovno volim. Moramo da prestanemo i budemo zahvalni na svojoj deci i deca moraju biti zahvalna svojim roditeljima. Jer život je veoma kratak”.
Na kraju, Travolta daje savet deci:“Provodite što više vremena sa roditeljima i neka roditelji budu što više sa svojom decom. Poštujte ih. Jer jednog dana, njih neće biti”. Godine
Travoltin sin Džet imao je 16 godina kada je izgubio život na porodičnom odmoru na Bahamima. Od malena je patio od autizma i napada.
Glumac je u intervjuu 2014. godine priznao da mu je smrt sina bila najteža stvar u životu i da nije znao da li će je preživeti: “Život mi više nije imao smisla, pa mi je mnogo trebalo da se oporavim”.
Džon i njegova supruga Keli Preston imaju petnaestogodišnju ćerku Elu, a pre pet godina su postali roditelji sina Benjamina.
Izvor: Tračara
 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

NAJTEŽE JE IZGUBITI DETE: Džon Travolta posvetio neverovatno dirljive reči pokojnom sinu

Izvor: Kurir, 14.Jan.2016

Džon Travolta je na Fejsbuku objavio veoma emotivnu poruku povodom sedme godišnjice od tragične pogibije njegovog šesnaestogodišnjeg sina Džeta...Stariji sin popularne holivudske zvezde Džet, umro je nakon što je glavom udario o kadu, dok je sa porodicom boravio na Bahamima 2. januara 2009. godine...Džon...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.