Džaba ste lajkovali, tata zabranio seks!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2013, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaba ste lajkovali, tata zabranio seks!

Mladom Norvežaninu Piteru Kvarnegu (20) koji je uz pomoć Fejsbuka sakupio milion lajkova na fotografiju kako bi njegova prijateljica Ketrin Johansen spavala sa njim, plan je propao.

Možda bi nečega i bilo, ali tata pomrsio konce

 

Iako je sakupio milion lajkova za 18 sati, Piter je u strahu šta će na sve ovo reći otac devojke pa je fotografiju uklonio sa Fejsbuka.

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Piter je za norveške medije rekao da je sve počelo kao šala, ali da sada stvar postaje ozbiljna. Kako je rekao za lokalne medije, on i Ketrin nikad nisu bili ništa više osim prijatelja, a romansa nije dolazila u obzir.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Džaba ste lajkovali: Mladom Norvežaninu devojkin tata zabranio seks!

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jan.2013

Mladom Norvežaninu Piteru Kvarnegu (20) koji je uz pomoć Fejsbuka sakupio milion lajkova na fotografiju kako bi njegova prijateljica Ketrin Johansen spavala sa njim, plan je propao...Možda bi nečega i bilo, ali tata mu je pomrsio konce! Iako je sakupio milion lajkova za 18 sati, Piter je u strahu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.