Dve žene prodavale marihuanu u crkvi?!

Izvor: Mondo, 19.Sep.2018, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve žene prodavale marihuanu u crkvi?!

Dve žene su uhapšene nakon što su uhvaćene da prodaju kolače i druge slatkiše sa marihuanom u crkvi.

Foto: MONDO Ilustracija

Incident se dogodio u gradu Savani, u američkoj saveznoj državi Džordžiji.

Eboni Kuper i Lea Prisli su, između ostalog, u ponidi imale cerealije, pudinge i biše vrsta kolača.

SITNICA:Pronašli mu u autu 665 kilograma marihuane

Policija ih je uhapsila za vreme službe koju je sveštenik držao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za lokalne preduzetnike, preneo je BBC.

Deda opet uhapšen zbog marihuane

Odeljenje za borbu protiv droge ih je otkrilo tako što su na svom Facebook nalogu otvoreno prodavale slatkiše koji sadrže marihuanu, koje su same proizvodile.

U devet američkih saveznih država prodaja marihuane je legalizovana, ali u Džordžiji nije, pa su žene optužene za legalnu proizvodnju i prodaju narkotika.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U crkvi prodavale slatkiše sa marihuanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018, 06:18

Dve žene su uhapšene nakon što su uhvaćene da prodaju kolače i druge slatkiše sa marihuanom u crkvi u gradu Savani, u američkoj saveznoj državi Džordžiji...Eboni Kuper i Lea Prisli su, između ostalog, u ponudi imale cerealije, pudinge i više vrsta kolača...Policija ih je uhapsila za vreme...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.