Dva dana nakon svadbe se razveo - Čovek saznao JEZIVU istinu o svojoj ženi Prve bračne noći...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 14:18

Dva dana nakon svadbe se razveo - Čovek saznao JEZIVU istinu o svojoj ženi "Prve bračne noći..."

Nije verovao šta mu se dešava...

Muškarac iz Indonezije posle samo dva dana braka razveo se od supruge, nakon što je shvatio da ona nije žena!

Muh je upoznao Mitu preko Fejsbuka. Nekoliko meseci bili su virtuelno zajedno, a kada su se sreli u njemu su proradile još jače emocije prema "njoj".

Kada je obavestio roditelje da želi da zaprosi devojku, oni su u njenu kuću doneli miraz od 1.250 evra. Usledilo je venčanje.

Mita je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velom prekriveno lice, pa niko nije ustanovio ništa sumnjivo. Prve bračne noći Mita je odbila Muha!

On je verovao da ima tremu pa je nije prisiljavao na seks. Narednog dana, ponovo ga je odbila a onda je otkrio da pored sebe ima muškarca. Nije jasno kako je to otkrio ali je otkrio.

Usledila je potraga policije za Adijem, što je bilo pravo ime prevaranta koji je nestao trećeg jutra braka, kada je Muh podneo zahtev za razvod braka.

Adi je uhapšen, a još uvek nije poznato kako će biti kažnjen.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.