Dunja izbacila poslednji artwork

Izvor: Tracara.com, 17.Nov.2011, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja izbacila poslednji artwork

Dunja Ilić ekranizovala je sve pesme sa svog novog albuma. Ona je sinoć na svom facebook profilu objavila artwork za pesmu U dahu.'Konačno imamo ekranizovan ceo album Živim na ivici. Ono što bih posebno istakla, sada kada ste odgledali sve artworkove, jeste to da nije slučajno što je svaki od njih počeo arapskom poslovicom koja u prevodu na srpski znači Smrt je bolja od straha. U ovih osam radova pokazala sam da se ne bojim da se ogolim ni emotivno, ni fizički, a takve su i moje pesme, pune strasti, emocija, provokacija i snage', poručuje Dunja.Pogledajte video...

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dunja Ilić kao žena faraon (Video)

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2011

Pevačica Dunja Ilić snimila je i poslednji spot za pesmu "U dahu " sa albuma "Živim na ivici ". Ovoga puta mlada pevačica dodelila je sebi ulogu žene faraona.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.