Dunja Ilić očajna: Isključiću kablovsku!

Izvor: Svet, 24.Jan.2015, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić očajna: Isključiću kablovsku!

Mnogi su se iznenadili na vest da postoji velika mogućnost da se ukine emisija “Veče s Ivanom Ivanovićem”, s obzirom na to da je sinoć nismo gledali.
Reagovale su i neke poznate ličnosti, a prva među njima je i pevačica Dunja Ilić koja je svoje mišljenje podelila na Fejsbuku:
“Znači mrš!!! Jedina vajda od našeg predsednika i jeste bila što se moglo dobro nasmejati na njegov račun!!! O ostareloj verziji Džeki Kenedi ne bih trošila reči. U stanu nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << imala kablovsku godinama, jer nam je program toliko sranje da za istom nisam imala potrebe. Jedino što sam zaista volela da gledam od emisija političkog sadržaja je “Utisak nedelje” i od emisija zabavnog karaktera Ivana, iako je umeo par puta i mene da potkači, upravo to je bila čar emisije. Ostaće nam Grand i političke emisije uređene od strane SNS-a pa ko voli nek izvoli, ja ću kablovsku ponovo isključiti.”
Izvor: Pulsonline
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.