Dunja Ilić o Maci Diskreciji: Simpatična mi je i slatka jer se ne folira

Izvor: Svet, 14.Mar.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić o Maci Diskreciji: Simpatična mi je i slatka jer se ne folira

Kad uveče, iz nekog razloga, ne može da zaspi, pevačica Dunja Ilić gleda rijaliti Parove.
Kontroverzna pevačica se putem svog Fejsbuk profila oglasila na temu pomenutog rijalitija i izjavila kako joj je jedna od učesnica posebno simpatična.
“Pa ova Maca koliko god bila blesava i luda, čak mi je i slatka i simpatična, jer se ne folira, u odnosu na ove odrone oko nje, koji se*u o poštenju 24 časa, a imaju cene koje su javna tajna. I da, znam da je sramota, ali pogledala sam Parove, jer nesanica, “ napisala je Ilićeva.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dunja Ilić o Maci Diskreciji: Simpatična mi je i slatka jer se ne folira

Izvor: Scandal.rs, 14.Mar.2015

Kad uveče, iz nekog razloga, ne može da zaspi, pevačica Dunja Ilić gleda rijaliti Parove...Kontroverzna pevačica se putem svog Fejsbuk profila oglasila na temu pomenutog rijalitija i izjavila kako joj je jedna od učesnica posebno simpatična...“Pa ova Maca koliko god bila blesava i luda, čak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.