Dunja Ilić: Lakše mi je bez alkohola!

Izvor: Poznati.info, 30.Nov.2014, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić: Lakše mi je bez alkohola!

Dunja Ilić na svom Fejsbuk profilu je otvoreno napisala kako se borila protiv alkohola i droge. Ona je iskreno pisala o svom lečenju i odvikavanju od alkohola i uspela i kako je uspela da pobedi porok.

„Iako sam jedan period nakon lečenja od alkohola, poklekla i prepustila se starom poroku, drago mi je što to nije trajalo dugo i nije ostavilo nikakve značajne posledice. Isto tako mi je drago što sada mogu da sednem i popijem čašu vina, piva ili rakije uz ručak >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i da ne poželim ni kap više od toga.

“Život bez alkohola je mnogo lepši. Dakle, alkohol je out, cigarete su out, hemija je out! Zdrav život je i te kako in! I nikada nije kasno da se počne sa zdravim životom a prekine sa poročnim i nezdravim!“, napisala je Dunja na svom Fejsbuk nalogu.

Autor:Goran, Foto:Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.