Dugo očekivana opcija na Fejsbuku ugledala svetlost dana

Izvor: 011vodič.com, 21.Mar.2020, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugo očekivana opcija na Fejsbuku ugledala svetlost dana

Fejsbuk konačno omogućava korisnicima desktop računara da koriste “dark mode”. Dark mode na Fejsbuku je konačno aktivan.
Foto: Shutterstock
Kako kažu, od danas je moguće da većina onih koji uključuju Fejsbuk preko računara uključe ili isključe “dark mode” iz “settings” odeljka.
Ovu funkciju već od januara mogao je da testira mali broj korisnika, a izgleda da su otklonjene sve greške koje su oni primetili.
Foto: Shutterstock
Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koristite Fejsbuk na desktop računaru, verovatno ćete moći da vidite baner koji vas pita da li želite da pređete na “novi” Fejsbuk. I dalje je moguće da se odlučite za “klasični” Fejsbuk.
“Dark mode” je već popularan u mnogim aplikacijama kompanije Fejsbuk, pa nema sumnje da će korisnici biti zadovoljni i time što imaju ovu mogućnost na svojim desktop računarima, piše Tech Crunch.


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.