Državljanin Srbije ranjen u Izraelu

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 08:01

Državljanin Srbije ranjen u Izraelu

Juče smo imali slučaj da je jedan naš državljanin ranjen u Izraelu, rekao je počasni konzul Srbije Aleksandar Nikolić, prenosi RTS.

"Srećom, reč je o lakšim povredama. Bili smo na vezi, bio je smešten u bolnici i već je otpušten", rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, današnji let "Er Srbije" bio je pun, a za sutra i prekosutra ujutru planirani su dodatni letovi "Er Srbije" za Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDARNO! Državljanin Srbije ranjen u napadu Hamasa na Izrael

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023

Oglasio počasni konzul Srbije Aleksandar Nikolić..Državljanin Srbije ranjen je tokom sukoba u Izraelu, rekao je počasni konzul Srbije Aleksandar Nikolić...- Srećom, reč je o lakšim povredama. Bili smo na vezi, bio je smešten u bolnici i već je otpušten -  rekao je Nikolić...Prema njegovim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pucnjava ispred noćnog kluba: Ubijen mladić, napadač uhapšen

Izvor: B92, 08.Okt.2023

Ispred noćnog kluba u Obrenovcu došlo je do tuče i pucnjave u kojoj je ranjen jedan muškarac, koji je u toku dana podlegao povredama...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Beogradu uhapsili su D. G. (22) iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da je noćas pucao u tridesetšestogodišnjeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.