Izvor: KMnovine.com, 04.Avg.2015, 04:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država da zabrani „Kanabis marš„ zakazan za 1. septembar

SNP NAŠI obaveštava javnost da se već danima uveliko preko Fejsbuk stranica i pojedinih portala najavljuje „Kanabis marš„zakazan za 1. septembar 2015. godine.



Organizator je takozvana „Inicijativa za legalizaciju marihuane„ , koja pokušava da obmane javnost da je njihov cilj „legalizacija marihuane u medicinske svrhe„, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << da bi se kasnije u njihovom promo tekstu videlo da oni zapravo traže da svako može da uzgaja marihuanu i da je slobodno koristi.

Čak navode da je „osnovno ljudsko pravo ako ne žele da koriste alkohol i droge, da koriste kanabis„. Što nam jasno govori da njihov cilj nije briga za bolesne, već želja da se kanabis legalizuje kao opijat.

1. SNP NAŠI najpre zahteva da se specijalistički tim doktora medicine izjasni da li je marihuana korisna za teške bolesnike i da li je i kada treba koristiti, i da ukoliko iznesu pozitivno mišljenje oni podnesu zahtev za dozvolu za njeno korišćenje u medicinske svrhe.

2. Zahtevamo da se skup „Kanabis marš„ zakonski zabrani.

3. Zahtevamo da sve promotere legalizacije marihuane poput glumca Sergeja Trifunovića država zakonski kazni.




Po krivičnom zakonu Republike Srbije kanabis je droga, i zabranjeno je vršiti njegovo popularisanje.

Informativna služba

SNP NAŠI

Izvor: SNP NAŠI    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.