Drugarica tragično nastradalog Aleksandra (26) se oprostila od njega emotivnom porukom na Fejsbuku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 11:51

Drugarica tragično nastradalog Aleksandra (26) se oprostila od njega emotivnom porukom na Fejsbuku

"Ko će me sada zvati 50.000 puta da mi govori da imam najlepšeg druga".

Porodica i prijatelji oprostili su se na društvenim mrežama od Aleksandra Halabrina (26), koji je nestao 20.marta na Banjici, a čije telo je pronađeno pre nekoliko dana zakopano i sa prostrelnom ranom na glavi u selu kod Sopota.

Aleksandar Halabrin nestao je 20. marta na Banjici, a prema rečima njegove porodice, tada je trebalo neko da dođe po njega kolima, ali oni ne znaju ko. Njegovo zakopano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telo, sa prostrelnom ranom na glavi, pronašao je 16. maja čovek koji je čuvao koze, kada je primetio da njegovi psi nešto kopaju, ispričao je Aleksandrov brat od tetke.

Aleksandar je juče sahranjen na groblju u Janošiku.

Nakon dva meseca neizvesnosti, tragičan kraj potresao je sve koji su ga poznavali. Njegova prijateljica Marija Mitrović podelila je emotivan status na Fejsbuku u kojem je opisala kako je izgledalo njihovo drugarstvo.

- Ne znam ni odakle bih počela... Današnji datum i današnji dan nikada zaboraviti neću, na današnji sam saznala ono što niko nije ni slutio - započela je status Aleksandrova drugarica.

- Druga polovina duše, drugarstva, je na tako surov način otrgnuta od mene - navela je Marija.

- Ko će me sada zvati 50.000 puta da mi govori da imam najlepšeg druga, ko će me sada zvati 30.000.000 puta dnevno da mi ispriča kako mu je dan prošao, koju si "ribu priveo" i kakva je, ko će mi sada sasuti sve u lice iako mi se ne sviđa, ko će mi sada reći: "Alo mama, daj malog, vodim ga u Knez da muvamo ribe", "Hoću tuđim perjem da se kitim". Ko će me sada smarati pričama o kolima koje ćeš da voziš, a ja bih te smarala da daš meni da ih provozam. Ko će me sada podići sa dna i reći da me voli kao brata i da smo tu zauvek jedno za drugo? - napisala je ona.

Ovu bol, kako je napisala, niko ne može da istrgne iz nje, jer je njena polovina srca kod njega.

- Ali jedno sam sigurna brate moj, da ćemo se sresti na nekom boljem i lepšem mestu i volim te i voleću te zauvek anđele moj, počivaj u miru. Tvoja te drugarica nikada neće zaboraviti, živećeš u meni zauvek. Volim te budalo moja. Čuvaj nas od gore volimo te - napisala je Aleksandrova drugarica Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.