Draga mama, jedini strah u životu mi je... Ćerka Jelene Čvorović se potresnim rečima oprostila

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 16:51

"Draga mama, jedini strah u životu mi je..." Ćerka Jelene Čvorović se potresnim rečima oprostila

Glumica koju smo zavoleli zbog karaterističnog glasa, napustila nas je. Njeni najmiliji uputili su joj dirljive reči.

Glumica Jelena Čvorović Paunović preminula je u 75. godini.

Njena ćerka Mina Paunović se potresnom porukom oprostila od nje.

- Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te - rekla je Mina.

Jelenu su mnogi zavoleli kao Žaklinu u seriji "Srećni ljudi", i kao Kasandru u "Porodičnom blagu", a ostaće upamćena po karakterističnom bluz glasu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.