Izvor: Istinomer.rs, 28.Nov.2020, 16:59

Dr Peca Kon: Heroj ili dezerter struke?

Epidemiolog Predrag Kon, od milošte, kako su i pojedini novinari sebi dozvolili da ga zovu, Peca, autoritetom i likom “preuzeo” je ime Kriznog štaba. Među strukom, koja je ovog proleća uživala najviše poverenje građana, pojedinci su otišli za ambicijama, drugi su se suvišno zasmejali... Kon, front face, dao je tako preko ekrana, fejsbuk statusa i konferencija naciji ono što joj je bilo potrebno - autoritet, u koji su ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << poverovali.
Koliko je onda opravdano pitanje - a šta je to tačno Kona sprečilo da nakon što je primio odlikovanje 11. novembra, kaže (opet?) tom prilikom predsedniku i javnosti da nam se bliži katastrofa, ako su njegove kolege i on već na to upozoravali, kao što je sam rekao, od 6. novembra?
The post Dr Peca Kon: Heroj ili dezerter struke? appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.