Izvor: Blic, 01.Dec.2020, 11:11

Dr Kon o SKANDALOZNOM SNIMKU koji je podelio dr Nestorović: "Nikada se nismo slagali. To sve govori o njemu i njegovoj duhovitosti!"

Epidemiolog i član kriznog štaba dr Predrag Kon odgovorio je svom dojučerašnjem kolegi iz Kriznog štaba pulmologu prof. dr Branimiru Nestororoviću, koje je šokirao javnost kada je dr Kona i prof. dr Branisalva Tiodorovića ismejao postavljanjem na Fejsbuk montiranog snimka, koji čak implicira i da oni sve rade kako bi vakcinisali narod protiv korone i uzeli pare.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kome je smešan montirani video-klip dr Tiodorovića i dr Kona? Nestorović: Meni je baš simpatično

Izvor: B92, 01.Dec.2020

Beograd -- Nekadašnji član Kriznog štaba podigao je prašinu ponovo, kada je na svom profilu na Fejsbuku objavio montirani snimak dr Kona i dr Tiodorovića...Na pomenutim snimku, osoba, na koju je namontirana glava člana Kriznog štaba dr Branislava Tiodorivića okreće sirenu na leđima drugog aktuelnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.