Download apsolutno svih vaših Facebook podataka

Izvor: Facebook Srbija, 23.Okt.2010, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Download apsolutno svih vaših Facebook podataka

Nekoliko ne baš kvalitetnih aplikacija za backup i čuvanje podataka sa Fecebook mreže nateralo je vlasnike da naprave originalni Facebook sistem za čuvanje i download svih vaših podataka koje ste ikada ostavljali online. Na taj način možete u jednom zip fajlu skinuti apsolutno sve fotografije, informacije, razmenjene poruke koje stoje na vašem profilu od kada ste otvorili Fejsbuk nalog.

U okviru opcije Account, u gornjem desnom uglu, odaberite opciju Account Settings, a zatim na dnu liste i opciju Learn more u delu Download your information. Prikazaće se nova stranica i link za download. Klikniti na tu opciju, biće generisan vaš bekap a na vaš mail poslati link za download.
Klikom na link u mejlu na vaš računar skinućete fajl sa nazivom facebook-vase-ime.zip i tu su smešteni apsolutno svi vaši podaci koje imate...

Nastavak na Facebook Srbija...






Povezane vesti

Download apsolutno svih vaših Facebook podataka

Izvor: TimockeVesti.net, 24.Okt.2010, 04:29

Nekoliko ne baš kvalitetnih aplikacija za backup i čuvanje podataka sa Fecebook mreže nateralo je vlasnike da naprave originalni Facebook sistem za čuvanje i download svih vaših podataka koje ste ikada ostavljali online. Na taj ....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Facebook Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Facebook Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.