Izvor: Mondo, 14.Jul.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosta pevanja - plesno takmičenje na Pinku!

Posle talentovanih Zvezda i Zvezdica, došlo je vreme da na Pinku gledamo i plesno takmičenje!

Foto: Facebook/Milica Cerović

Koreografkinja Milica Cerović, objavila je na Facebooku da televizija Pink priprema "najveći dancing show program" koji je ikada viđen na ovim prostorima.

"Projekat je nastao iz ideje da podržimo decu i tinejdžere koji se bave plesom i time svima pokažemo koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je bavljenje sportom u tom uzrastu važno. Želimo da klinci koji se bave plesom postanu zvezde i da upravo oni budu idoli generacijama koje odrastaju", napisala je Milica Cerović na Facebooku i pozvala sve plesne grupe u Srbiji i regionu, koje imaju više od sedam članova, a čija je starosna granica od 6 do 16 godina da se prijave na takmičenje.

"Broj grupa po plesnoj školi nije ograničen i ne postoje nikakva ograničenja u vrsti plesa".

"Prijavite se ukoliko imate plesnu školi, ukoliko članovi vaše plesne škole imaju između 6 i 16 godina, a vole ples i uživaju u bavljenju bilo kojom vrstom igre i žele da kroz takmičenje pokažu koliko su dobri u tome što rade. Svoje snimke do tri minuta šaljite na mejl milica.cerovic@pink.co.rs".

Milicu smo upoznali 2008. godine, kada je radila koreografije takmičarima Operacije trijumf.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.