Donu Ares posetio omiljeni bend! (FOTO)

Izvor: Story, 16.Dec.2014, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donu Ares posetio omiljeni bend! (FOTO)

Pevačici Doni Ares, koja se već duže vreme hrabro bori sa opakom bolešću, podrška stiže sa svih strana, te ju je tako posetio i njen omiljeni bend.

Dona Ares, foto: Facebook

Naime, pevačica se trenutno nalazi na planini Bjelasnica gde su je posetili članovi njenog omiljenog benda, Dubioza Kolektiv.

- Kakav početak dana… Doručak sa članovima omiljenog mi benda… Ono kad ti Dubioza Kolektiv dođe u posetu … Ozdravljenje!!! No escape >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << from Balkan!!! - napisala je pevačica na svojoj Facebook stranici.

Podsetimo, pevačica je nedavno obavestila svoje prijatelje i fanove da će morati da prođe kroz još tri hemoterapije.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dona Ares: Kada sam saznala od čega bolujem, plakala sam bez prestanka

Izvor: Tracara.com, 16.Dec.2014

Dona se i dalje hrabro bori (foto: Kurir) Dona Ares koja je obolela od raka se i dalje hrabro bori sa bolešću, a u intervjuu za magazin Story otkriva kako je izgledalo kada je saznala da je bolesna, priča o svojoj borbi i podršci koja joj stiže sa svih strana. Nakon što je imala povišenu temperaturu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.