Dona Ares podelila nove trenutke svoje borbe s bolešću: Gotovo je, posle dvadeset sati!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dona Ares podelila nove trenutke svoje borbe s bolešću: Gotovo je, posle dvadeset sati!

Pevačica poslednjih meseci vodi najbitniju bitku u svom životu, a sada je sa prijateljima na Facebook-u podelila nove faze svog lečenja

Kada je otkrila da boluje od opake bolesti, bosanska pevačica Donna Ares je prvo sebi, a zatim i svima obećala da će biti jaka i da će uspeti da porazi rak.

Od tada, Donna je dobila ogromnu podršku iz celog regiona, a sa svojim fanovima i pratiocima na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mrežama svakodnevno deli različite fotografije i situacije kroz koje prolazi.

Pred primanje hemoterapije, objavila je na društvenoj mreži Fejsbuk status i fotografije.

"Nema više bockanja! Upravo su mi ugradili mali PORT koji poboljšava kvalitetu života, danas ću da pletem, tipkam i primam hemoterapiju, znači slobodne ruke od "bockanja"!!!!! Ovo pišem radi svih pacijenata... Port je spas! A javiću i kako je spavati s tim!! Hehe... Evo kad ja smem i ništa ne boli svi možete", napisala je Donna, a onda se ponovo oglasila nakon dvanaest sati:

"Sve prošlo super! Punih 12 sati... Kap po kap... Ali gotovo je! Idemo dalje! DIP Onkologija vidimo se za 21 dan", napisala je pevačica.

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dona Ares: Ovo pišem radi svih ljudi koji se bore kao ja

Izvor: Story, 15.Nov.2014

Pevačica poslednjih meseci vodi najbitniju bitku u svom životu, a sada je sa prijateljima na Facebook-u podelila nove faze svog lečenja...Dona Ares, foto: Facebook..Kada je otkrila da boluje od opake bolesti, bosanska pevačica Donna Ares je prvo sebi, a zatim i svima obećala da će biti jaka i da...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.