Dobroj ribi niko na Fejsbuku ne veruje da joj je profil stvaran

Izvor: Njuz.net, 02.Dec.2012, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobroj ribi niko na Fejsbuku ne veruje da joj je profil stvaran

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeI lepe devojke imaju pravo da budu na Fejsu

LAZAREVAC, 2. decembar 2012, (Njuz) – Atraktivna Jovana Ćešić iz Lazarevca već godinu dana, koliko ima profil na Fejsbuku, ne može da uveri druge korisnike te društvene mreže da njen profil nije lažan i da su na njemu njene prave fotografije.
Iako ima gotovo 5.000 prijatelja i preko 23.000 sabskrajbera, Jovana Ćešić kaže za Njuz da su ljudi navikli da se iza profila atraktivnih devojaka krije neko drugi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << a od toga najveću štetu imaju prave i iskrene atraktivne devojke.
- Ne samo da mi ne veruju da sam na fotografijama zaista ja, već me za svaki link koji postavim pitaju da li sam plaćena da to radim. Bilo da postavim link za “Manikir Đorđević”, koji se nalazi u ulici Pere Pogačarevića 33 u Beogradu ili za novootvoreni klub “Haos” u Ljigu, obavezno me neko pita koliko sam novca dobila da ih reklamiram – rekla je Jovana Ćešić.
Sagovornica Njuza, koja inače nije jedina koja se suočava sa ovim problemom, navodi da će uskoro web kamerom snimiti video poruku, u kojoj će razuveriti “neverne tome” i pokazati da na slikama jeste ona, “ma koliko lepa bila”.
- I lepe devojke imaju pravo da budu na Fejsu, da komuniciraju sa ljudima, da šalju poklone drugima i poukuju prijatelje. Apelujem na sve one koji prave lažne profile lepih devojaka da sa tim prestanu jer prave atraktivne devojke bivaju uskraćene za pažnju ili im se ta pažnja poklanja krajnje nepoverljivo i sa rezervom – zaključila je Jovana Ćešić.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.