Dobrodošlica Hrvatskoj uz ustaški grb

Izvor: Studio B, 28.Jun.2013, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrodošlica Hrvatskoj uz ustaški grb

Administratorima službene Fejsbuk stranice Evropskog parlamenta dogodila se greška, pa su dobrodošlicu Hrvatskoj poželeli uz sliku ustaškog grba.

Kako prenosi portal Index.hr, na Fejsbuk stranici Evropskog parlamenta objavljena je slika na kojoj velikim slovima piše "Welcome Croatia" (Dobrodošla Hrvatska), a u donjem desnom uglu objavljen je hrvatski grb bez krune koji započinje belim poljem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Brojni građani odmah su reagovali na ovu neverovatnu grešku administratora pa su u komentarima na sliku počeli da se žale, piše portal.

Administratori su građanima zahvalili što su im ukazali na grešku i slika je brzo zamenjena onom na kojoj je postavljen pravi, službeni grb Republike Hrvatske.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Dobrodošlica Hrvatskoj uz ustaški grb

Izvor: Akter, 28.Jun.2013

Administratorima službene Fejsbuk stranice Evropskog parlamenta dogodila se greška, pa su dobrodošlicu Hrvatskoj poželeli uz sliku ustaškog grba

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.