Dobrodošli u džunglu

Izvor: Domino Magazin, 28.Jun.2010, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrodošli u džunglu

“Welcome to the jungle” (Dobrodošli u džunglu) je kolekcija nameštaja portugalskog dizajnera Ruija Alvesa.

Svaki komad nameštaja iz kolekcije “Welcome to the jungle” inspirisan je jednom divljom životinjom.

Alves je na ideju za ovaj nameštaj došao igrajući se sa svojim sinom: “kao i mnoga deca njegovog uzrasta, moj sin obožava da se igra sa njegovom rastućom kolekcijom igračaka u obliku životinja, i deleći ovaj doživljaj sa njim došao sam na ideju >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << da napravim grupu od 5 komada koji bi mogli da pomognu da i odrasli i deca dožive nameštaj na isti način”, kaže Alves.

Kolekcija se sastoji od 5 komada: “Slon Džejms”, “Nilski konj Džon”, “Lav Džeremi”, “Žirafa Džeri” i “Krokodil Džo”, koji mogu da stoje zasebno ili da se aranžiraju u različite konfiguracije koje mogu da služe kao stolice, stolovi ili police.

Svi komadi su od poliranog drveta obojenog u jarke boje koje će prijati klincima, a vašem domu dati razigrani ton.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.