Dobro jutro, Ameriko

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 21:13

"Dobro jutro, Ameriko"

Mađarski premijer Viktor Orban doputovao je danas u Sjedinjene Američke Države gde će se sutra sastati sa bivšim američkim predsednikom Donaldom Trampom.

"Dobro jutro, Ameriko", napisao je Orban na Fejsbuku.

Mađarski premijer će danas učestvovati na panel diskusiji u Vašingtonu, a sutra, 8. marta, sastaće se na Floridi sa Donaldom Trampom, prenosi Index.hu.

Orban je prošlog meseca izjavio da se nada da će se Tramp vratiti u Belu kuću i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će doprineti postizanju primirja u Ukrajini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Danas se iščekuje susret "dobrih prijatelja": Odbranićemo Evropu i SAD od liberala

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 10:35

Viktor Orban se danas na Floridi sastaje sa svojim "dobrim prijateljem" Donaldom Trampom, prenosi AFP...Oni takođe prenose da je mađarski premijer jedan od retkih evropskih lidera koji priželjkuje njegovu pobedu na američkim predsedničkim izborima...Sastanak, koji bi trebalo da se održi u Trampovoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.