Doboj: Pritvor za pedofila

Izvor: B92, 15.Mar.2012, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doboj: Pritvor za pedofila

Beograd -- Okružni sud u Doboju odredio je jednomesečni pritvor Luki Kertiću (55) iz Borovog Polja zbog sumnje da je seksualno zlostavljao dečaka i bližeg srodnika.

Kertiću se na teret stavlja krivično delo polnog nasilja nad detetom.

Kertić je uhapšen u ponedeljak. Dečak ima 13 godina, a slučaj je otkriven slučajno, nakon što su dečakovi roditelji na njegovom Fejsbuk profilu pronašli prepisku između njega i Kertića. Kada su shvatili o čemu je reč, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slučaj su prijavili policiji.

U Borovom Polju ne žele da pričaju za medije, a oni koji se odvaže kažu da je Kertić bio kontroverzna ličnost.

"Mene nije iznenadilo njegovo hapšenje. Uvek je bio nastran, okupljao je decu i navodno se igrao sa njima", priča Kertićev komšija Momčilo Grbić. Šokiran je i Jovo Stanić.

Kertić se ženio dva puta, a iz druge bračne zajednice ima sina. Komšije kažu da je duži niz godina razveden i od druge supruge, ali ga ona ipak finansijski pomaže.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Doboj: Pritvor za pedofila

Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Mar.2012, 04:52

Okružni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor Luki Kertiću (55) iz Borovog Polja zbog sumnje da je seksualno zlostavljao dječaka i bližeg srodnika. Kertiću se na teret stavlja krivično djelo polnog nasilja nad djetetom. Kertić je uhapšen u ponedjeljak. Dječak ima 13 godina, a slučaj...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.