Dobio otkaz zbog morbidnih šala na Fejsbuku: Pogledajte šta je pisao! (FOTO)

Izvor: S media, 29.Dec.2012, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio otkaz zbog morbidnih šala na Fejsbuku: Pogledajte šta je pisao! (FOTO)

Metju Kej je radio u krematorijumu u Njukastlu, međutim, dobio je otkaz i trenutno je pod istragom. Tokom tri godine rada, on je na svom Fejsbuk profilu objavljivao neprimerene šale, rugajući se svom poslu i mrtvima.

Svoj posao je opisao kao "kuvar sa punim radnim vremenom", a u jednom postu se našalio "da će danas malo kuvati".

Jedna od najuvredljivih objava je "Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da sam upravo kremirao terminatora", jer je preminuli imao metalna ojačanja u nozi.

Slikao je dugmiće mašine za kremaciju i napisao da mu je trebala večnost da ih ukrasi za Božić.

Takođe, smejao se predlogu da se poveća cena jedne od usluga na 666 funti:

"Mogli su da odaberu bolji broj".

"Danas sam se toliko smejao na sahrani, da sam pomislio da mi je od cerekanja naprslo rebro", glasi jedna od njegovih spornih objava.

(Dailymail)

Foto: Dailymail/North News&Pictures Ltd

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Radnik u krematorijumu: Danas ću malo kuvati!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2012, 11:36

Metju Kej je radio u krematorijumu u Njukastlu, ali je dobio otkaz i trenutno je pod istragom. Naime, tokom tri godine rada, on je na svom Fejsbuk profilu objavljivao neprimerene šale, rugajući se svom poslu i mrtvima...Svoj posao je opisao kao "kuvar sa punim radnim vremenom", a u jednom postu se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.