Do-kraja-nedelje-u-Srbiji-kisa-a-onda-preokret

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do-kraja-nedelje-u-Srbiji-kisa-a-onda-preokret

Ciklon koji je pogodio Srbiju i sa sobom doneo obilne kiše i grad polako prolazi, a crveni alarm ostao je danas i sutra za područja Zapadne Srbije, Pomoravlja i Šumadije, rekao je Tanjugu rukovodilac Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije profesor Jugoslav Nikolić.

"Međutim, to ništa ne znači za glavne tokove. Glavni tokovi su stabilni iako dolazi do porasta vodostaja", kaže Nikolić i dodaje da na glavnim tokovima vodostaj neće preći upozoravajući nivo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Lazete-nekog-da-ne-pusite-bolje-recite-da-nemate-Fejsbuk-evo-i-zasto

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014

Prosečan korisnik Fejsbuka dnevno na njemu provodi 75 minuta. Mislite li da postoje dovoljno dobri razlozi da se odreknete te zavisnosti?..Što ste duže na Fejsbuku, veća je šansa da ćete biti nesrećni zbog svog života...Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.