Do Yahoo usluga možete samo jednim putem

Izvor: B92, 05.Mar.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do Yahoo usluga možete samo jednim putem

Yahoo je upravo počeo postepenu promenu svojih internet usluga, za koje je od sada potreban Yahoo nalog umesto Facebook ili Google.

Ovaj potez pokazatelj je šire strategije kojom Yahoo pokušava da povrati izgubljenu teritoriju na internetu.

Inače, Yahoo je dozvoljavao novim korisnicima da pristupe uslugama bez Yahoo naloga i iskoriste postojeće identifikacije sa Facebooka ili Googlea.

Strategija je možda funkcionisala utoliko što su korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogli da isprobaju njihovu ponudu, ali na duge staze nije davala rezultate.

Možda sada kompanija ima dovoljno vernih pratilaca i dovoljno samopouzdanja da ukine alternativne načine pristupanja uslugama.

Promene će biti postepene, a prva će se odraziti na Yahoo Sports.

U zvaničnom saopštenju kompanija tvrdi da je novi proces način da poboljša iskustvo korisnika i ponudi im personalizovani sadržaj.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Yahoo ukida opciju prijavljivanja na servise preko Gmail i Facebook naloga

Izvor: Telegraf.rs, 05.Mar.2014

Kompanija veruje da su njihovi servisi sada dovoljno atraktivni da nateraju vlasnike Facebook i Google naloga na promenu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.