Đogani: Dačiću se sviđa moja muzika!!!

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đogani: Dačiću se sviđa moja muzika!!!

Muzička kritika Dragana Šutanovca na račun velikog hita grupe „Đogani fantastiko“ nije mnogo potresla Đoleta, jer smatra da ima dosta onih koji rado slušaju njegovu muziku, a među kojima je i potpredsednik vlade Ivica Dačić!

Naime, glavešina porodice Đogani ispričao je za Alo! da ga je ministar policije svojevremeno angažovao da peva vojnicima u vojnom odseku u Rakovici.

- Meni je drago što je jedan ministar uopšte okačio na svoj „ >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << fejsbuk“ profil moju pesmu, a ako on tu vrstu muzike svrstava u turbo folk, onda se definitivno ne razume u taj muzički pravac! Pa upravo njegova generacija je obožavala i slušala moju muziku, tako da verujem da je i on u to vreme. Ako navija za muziku svog tasta Miroslava Ilića, svaka mu čast, ali treba samo da napravi razliku između turbo folka i pop-dens muzike!- započeo je razgovor Đole i dodao da je upravo grupa „Đogani fantastiko“ 1996. godine pevala za Ministarstvo odbrane i vojni odsek u Rakovici.

"Procureo" deo nove Severinine pesme (VIDEO)

Stigla "letnja" Tina Ivanović! (VIDEO)

Anabela Bukva: Priželjkujem veridbu!

- Ne mogu tačno da se setim koji je povod bio, mislim da je neki jubilej vojske, i tada sam od strane Ivice Dačica bio pozvan da pevam vojnicima! Bio je to super koncert jer je vojska uspela da skrene misli, nabaci osmeh i uživa u muzici koja je tada, kao i sada, žarila i palila. Taj nastup će mi ostati u sećanju, kao i onaj kada sam na mostu za vreme bombardovanja Beograda pevao u trenutku kada smo svi mogli da nastradamo. Tako da znam da sigurno postoje intelektualci i ljudi u vojsci koji vole muziku kojom se ja bavim, a ja ostavljam gospodinu Šutanovcu da ima pravo na svoj ukus. Ja bih ministru odbrane samo poručio da sam mu veoma zahvalan što je uopšte na bilo koji način primetio tu muziku, a čim je primećena, znači da je vredna pažnje - rekao je Đole i prokomentarisao kako je upravo njegove pesme imaju preko četiri miliona pregleda na „jutjubu“.

Sprema se „Cile Mile 2“!

Nakon što je snimio duet sa Miletom Kitićem „Cile Mile“, Đole Đogani je zajedno sa pevačem ugovorio nastavak pesme i spota u vrhunskoj produkciji.

- Ja pravim pesme koje mame osmeh, a ne suze, i šaljive su, tako da ćemo za petnaestak dana početi sa snimanjem nastavka pesme „Cile Mile“ i verujete da će to biti veliki hit - rekao je denser.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.