ĐURIĆ ZAPUŠIO USTA OVK TERORISTI: Trepča je blago Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 14:26

ĐURIĆ ZAPUŠIO USTA OVK TERORISTI: Trepča je blago Srbije!

Ðurić je na svom Fejsbuk nalogu istakao da Srbija ima materijalne dokaze o svakom dinaru uloženom u Trepču

Trepča je blago Srbije, poručio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić, nakon što je kosovski predsednik Hašim Tači taj rudnik nazvao "blagom Kosova".

.

- Trepča je plod odricanja svih građana Srbije i vrednog rada i znoja rudara. Oni koji je danas svojataju, devastirali su je toliko da su od nje ostali samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragovi nekadašnje veličine. Srbija će znati kako da Trepči vrati slavu - napisao je Ðurić.

U postu je objavio i fotografije rudnika i rudara, među kojima je i ona sa otvaranja 1930. godine.

Tači je ranije danas na Fejsbuku, u poslednjoj u nizu objava u kojima promoviše lepote Kosova, uz fotografiju Trepče i rudara u jami, napisao "Trepča je blago Kosova".

Naveo je i da su "rudari simbol poštenja i nezaustavljivog rada na izgradnji Kosova".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.