ĐILAS OČAJNIK: Žika Pauk novi sekretar DS

Izvor: Kurir, 01.Feb.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐILAS OČAJNIK: Žika Pauk novi sekretar DS

U javnosti je ukazivano na to da je Anđelković poznat po malverzacijama u „Parking servisu“ i po tome što je, kako su tvrdili naprednjaci, 600.000 evra potrošeno na maketu na Novom Beogradu

BEOGRAD - Kadriranje.

Nakon što su Demokratsku stranku, posle Borisa Tadića, napustili i funkcioneri te stranke, među njima i Marko Đurišić, sekretar Predsedništva, šef demokrata Dragan Đilas bio je primoran da nađe zamenu za tu operativnu funkciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << U telefonskoj sednici Predsedništva odlučeno je da mesto sekretara zauzme Živorad Anđelković, poznat i po nadimku Žika Pauk.

Naime, u javnosti je ukazivano na to da je Anđelković poznat po malverzacijama u „Parking servisu“ i po tome što je, kako su tvrdili naprednjaci, 600.000 evra potrošeno na maketu na Novom Beogradu. Anđelković, koji je od 2001. do 2005. godine bio predsednik KK Crvena zvezda, pokazao je, kako je Kurir pisao, nedolično ponašanje kao navijač, o čemu svedoči niz fotografija na kojima se vidi da je lomio i bacao stolice.

(B. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.