Devojčica kritično, dečak možda ostane invalid

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 13:10

Devojčica kritično, dečak možda ostane invalid

Beograd -- Ministarka zdravlja Danica Grujičić saopštila najnovije informacije o stanju dece koja su ranjena u pucnjavi u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Prema njenim rečima, dva dečaka koje je ranio K.K. i koji su bili dovezeni u Tiršovu, puštena su kući, dok je devojčica i dalje u kritičnom stanju.

Deca i nastavnica, koji su primljeni u Klinički centar Srbije su stabilno. Dečak, devojčica i nastavnica istorije prebačeni su na poluintenzivnu negu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Urgentnom centru. Nastavnicu očekuje još jedna operacija.

Na žalost, rekla je ministarka Grujičić, dečak koji je primljen u Urgtentni, nalazio se u jako teškom stanju jer je pretrpeo veliko oštećenje kičmene moždine i on ne pokazuje znake poktretljivosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grujičić: Devojčica i dečak ranjeni u „Ribnikaru“ i dalje kritično

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2023

Dva dečaka ranjena u napadu u OŠ "Vladislav Ribnikar" iz Tiršove su puštena kući, a devojčica je i dalje kritično. Dečko u Urgentnom i dalje je kritično, ima povredu kičmene moždine, rekla je ministarka zdravlja Danica Grujičić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dečak i devojčica ranjeni u Beogradu i dalje kritično

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Maj.2023

Dva dečaka ranjena u napadu u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" koja su bila na dečijoj klinici u Tiršovoj su puštena kući, dok je devojčica i dalje u kritičnom stanju. To je izjavila ministarka zdravlja Danica Grujičić na konferenciji za novinare. U beogradskoj Osnovnoj školi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.