Deseti dan akcije Bitka za bebe

Izvor: B92, 11.Sep.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deseti dan akcije Bitka za bebe

Beograd -- Sofija i Lazar su drugari. Žive u istoj zgradi, rođeni su oboje u 35 nedelji, ležali su zajedno na Neontologiji, jeli istu hranu. Mame su ih zajedno posećivale.

Danas, u našim stanovima ima po dve nose, idu u istu jaslenu grupu, ponekad jedan drugome ukradu i koji ljubac...

Ovo je samo jedna od priča koju možete naći na Fejsbuk stranici Bitka za bebe gde veliki broj roditelja iznosi svoja iskustva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i fotografije svojih heroja, što samo potvrđuje važnost akcije i opremanje neonatologije.

Desetog dana akcije Bitka za bebe, na listi kompanija od ugleda u čije učešće u akciji kupovine 100 inkubatora za zdravstvene ustanove na stranici www.bitkazabebe.rs , vodi Naftna industrija Srbije ispred Koka Kole, Holcima, Filip Morisa, Delta Maksija, a na listi kompanija koje su već uzele učešće kupivši inkubatore vodi Viktorija Grupa sa 5 inkubatora ispred Telenora, MK Grupe, PTT'a, Telekoma, Srbijagasa, Fonda B92, i drugih.

I vi se možete uključiti doniranjem na račune koji se nalaze na sajtu i glasanjem za najhumaniju kompaniju, a dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 0648151242

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.