Deset dečijih mudrosti koje će vas nasmejati

Izvor: BKTV News, 02.Maj.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset dečijih mudrosti koje će vas nasmejati

Deca su često u stanju iznenaditi svojim promišljanjima i malim mudrostima koja nam ulepšavaju dan i često ostaju zapisana na papir kao podsetnik na nenadmašnu iskrenost.

Deset izjava iz čudesnih malih glavica sakupila je Facebook grupa ‘Čitaj knjigu’ a biseri najmlađih o braku, kućnim ljubimcima i novcu definitivno su mamac za najiskreniji smeh do suza.
1. Jako sam se uplašio kad se mama razbolela. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Pomislio sam da će nam tata kuvati.
2. Tata je odrastao na selu. On je kravu video uživo.
3. Ti u stvari ne odlučuješ sam kad treba da stupiš u brak. Bog to odlučuje odavno unapred i ti na kraju vidiš šta ti se dogodilo.
4. Ne znam koliko imam godina. To se stalno menja.
5. Nisam kršten, ali sam zato vakcinisan.
6. Usvajanje je bolja mogućnost. Tako roditelji mogu sami da izaberu svoje dete i ne moraju da prihvate baš ono koje su dobili.
7. Životno osiguranje je novac koji dobije onaj ko preživi smrtni slučaj.
8. Krave ne smeju brzo da trče, da ne bi izlile mleko.
9. Zoološki vrt je super. Tamo možemo videti životinje koje i ne postoje.
10. Psi obično vole vodu. Neki čak toliko, da u njoj i žive. To su morski psi.
Izvor: Novi magazin
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.