Deda Mraz otvorio profil na Facebooku!!!

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mraz otvorio profil na Facebooku!!!

Deda Mraz otvorio profil na Facebook-u. U ličnim podacima piše da je završio fakultet na Grenlandu, da je u braku sa Marijom Mraz, ali i kako s vremena na vreme koristi Twitter.

Deda Mraz, osumnjičen je šverc velike količine igračaka i elektrotehničke robe preko granice, ima i Facebook profil!

Iako Deda Mraz tvrdi da svojim radom donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << veselje deci i odraslima širom sveta, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Hrvatske izdalo je za njim poternicu, piše Netokracija.com .

U skandaloznom otkriću Facebook profila mnogima najdražeg dede otkriveno je kako su sa njim komunicirali i eminentni regionalni političari poput Jadranke Kosor, Ive Sanadera, Boruta Pahora i Borisa Tadića.

Netokracija vam donosi pregled fejsolikih ativnosti tzv. kralja igračaka.

U istrazi Netokracije otkriveno je da je Deda Mraz završio fakultet na Grenlandu, da je u braku sa Marijom Mraz, ali i kako s vremena na vreme koristi Twitter .

U pravljenju ove grafike svojim humorističnim duhom pomogli su Marina Filipović , Nikola Plejić , Nebojša Radović i Živa Jalovec koje možete da pratite na Twitteru, kao i idejnog tvorca 'Deda Mraza na Facebooku', Ivana Brezaka Brkana . Za one bez smisla za humor, ovaj rad je (izuzetno zabavna) fikcija.

(Jutarnji list)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.