Dečko iz Banjaluke održava Fejsbuk!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2010, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko iz Banjaluke održava Fejsbuk!

Banjalučanin Duško Bijelić, koji uskoro puni 18 godina, administrator je Fejsbuka za gotovo čitavo područje jugoistočne Evrope.

- Moj glavni zadatak je sprečavanje bilo kakvog vređanja na Fejsbuku, odnosno da popravljam "čet" i branim profile od hakovanja - rekao je Bijelić, koji je ovaj posao počeo kao administrator te društvene mreže za Banjaluku, i dodao da će u septembru, kada napuni 18, dobiti više obaveza i zvanje višeg administratora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<


Bijelić, učenik četvrtog razreda Elektrotehničke škole "Nikola Tesla", rekao je da ponekad radi i 20 sati dnevno, a da nastavnici imaju razumevanja za posao "kojim se može sasvim dobro zaraditi". On kaže da je posao težak i da oduzima dosta vremena.

Bijelić planira da upiše Elektrotehnički fakultet u Banjaluci i ne isključuje mogućnost usavršavanja u inostranstvu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.