Dečak uzeo olovku i lešnik iz skupštine pa poslao pismo izvinjenja

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak uzeo olovku i lešnik iz skupštine pa poslao pismo izvinjenja

Guvernerka američke države Oregon, Kejt Braun, dobila je pismo od učenika četvrtog razreda koji je "ukrao" hemijsku olovku kad je sa školom posetio skupštinu, pa joj je poslao pismo u kome se izvinio.

Braun je na svoj Fejsbuk profil postavila pismo koje joj je dečak Semjuel poslao.

Pored toga što je napisao priznanje da je uzeo olovku i lešnik iz skupštine, dečak je u kovertu stavio jedan dolar i tu olovku.

"Draga guvernerko Braun, moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << razred je posetio skupštinu 19. aprila. Dok smo bili tamo ja sam uzeo lešnik i jednu hemijsku olovku. Te stvari nisu moje i pogrešno je to što sam ih uzeo i jako mi je žao. Nadam se da ćete mi vi i narod Oregona oprostiti", napisao je dečak u pismu.

Guvernerka je odgovorila Semjuelu preko Fejsbuka i zvanično je oprostila detetu, ali mu je i vratila tu olovku kako bi imao uspomenu na svoju posetu skupštini.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.