Dečak preminuo nakon pada sa zgrade u Ustaničkoj ulici

Izvor: B92, 30.Jul.2022, 09:11

Dečak preminuo nakon pada sa zgrade u Ustaničkoj ulici

Desetogodišnji dečak preminuo je večeras posle pada sa devetog sprata solitera u Ustanickoj ulici u Beogradu, javili su beogradski mediji.

Kako prenose portali, dečak je pao na nižu zgradu, odnosno manji tržni centar koji se nalazi uz soliter.

On je zadobio teške telesne povrede usled kojih je preminuo.

Nije poznato kako je došlo do tragedije.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"TAJ PRIZOR NEĆU ZABORAVITI DO KRAJA ŽIVOTA" Komšije opisale detalje horora u Ustaničkoj: Video sam dete kako leži na krovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022

Desetogodišnji dečak poginuo je sinoć u Ustaničkoj ulici na Konjarniku kada je pao sa 9. sprata zgrade u kojoj je živeo sa roditeljima...Nesrećni mališan pao je na krov tržnog centra, a kako tvrde komšije, preminuo je nekoliko minuta nakon dolaska hitne pomoći...- Dečak je bio sin jedinac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.