Dečak ostavio psa ispred azila

Izvor: 011vodič.com, 25.Feb.2020, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak ostavio psa ispred azila

Okrutnost. Tužna priča udruženja za zaštitu životinja iz Meksika slomila je srce mnogima na društvenim mrežama. Saznajte zašto je jedan dečak ostavio psa ispred azila.
Foto: Shutterstock
Pre desetak dana radnici neprofitne organizacije “Xollin” pronašli su preslatko štene na pragu s pismom od dečaka.
“Neko je ostavio psa na ulazu u azil, u kutiji, s plišanom igračkom i porukom. Poruku je napisao dečak koji je objasnio kako njegov tata tuče psa i planira da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ga proda. U očaju je ostavio psa ovde da ga spasi”, napisali su iz skloništa na Fejsbuku.
Nakon što su podelili priču, postala je viralna, a psa sad žele da udome brojni ljubitelji životinja iz svih krajeva sveta.

“Zovem se Andres i imam 12 godina. Moja mama i ja odlučili smo da ga ostavimo vama. Sve to iza leđa mog oca, jer je hteo da ga proda. Ali on uvek tuče i udara psa. Jednom ga je udario toliko jako da mu je povredio rep. Nadam se da mu možete pomoći i brinuti se za njega. Evo i plišane igračke da me ne zaboravi”, pisalo je u pismu.
Azil sada traži porodicu za njega, među više od 300 poruka koje su primili od ljudi spremnih da ga udome.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.