Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davoru Dragičeviću uručena tužba

BANJALUKA - Davor Dragičević je danas na Facebook grupi „Pravda za Davida“ postavio tužbu koju su protiv njega podnijeli ljudi iz vrha MUP Republike Srpske, a koji traže ukupno 24.000 maraka odštete zbog klevete.

Tužbu su protiv njega podnijeli ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač, načelnik Uprave za organizovani i teški kriminal Darko Ilić i direktor policije Darko Ćulum.

U dopisu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << suda navedeno je da se Dragičević izjasni da li prihvata ovaj tužbeni zahtjev, a ako odbija – da napiše odgovor na tužbu.

Dragičević je samo kratko pored tužbe napisao: “Dijete mi ubijeno, i traže pare za klevetu”.

Podsjetimo, navedena trojka je ranije podnijela tužbu protiv Dragičevića zato što je na trgu u centru Banjaluke govorio da su oni saučesnici u ubistvu njegovog sina Davida Dragičevića.

(Srpskacafe)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Čelnici MUP RS tužili za klevetu oca stradalog mladića Davida Dragičevića

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2018

Čelnici Ministarstva unutrašnjih psolova Republike Srpske (MUP RS), Dragan Lukač, Darko Ćulum i Darko Ilić, tužili su Davora Dragičevića, oca 21-godišjeg stradalog mladića iz Bajaluke Davida Dragičevića, za klevetu, tražeći od njega 24 hiljade konvertibilnih maraka (oko 12 hiljada evra)...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.