Dat nalog tužilaštvu: Radi se na identifikaciji lica koja su ispisala grafite kojima prete Vučiću

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 17:14

Dat nalog tužilaštvu: Radi se na identifikaciji lica koja su ispisala grafite kojima prete Vučiću

Glavni javni tužilac VJT u Beogradu dao je nalog nadležnom OJT da identifikuje lica koja su ispisala grafite sa pretnjama smrću predsedniku Aleksandru Vučiću.

Grafiti "Smrt Vučiću" ispisani su na jednoj osnovnoj školi na Novom Beogradu.

Podsećamo da pretnje da će se ugroziti život predsednika Republike predstavljaju poseban oblik krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz člana 138, stav 3 Krivičnog zakonika.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Više javno tužilaštvo naložilo da se otkrije ko je ispisao grafit sa pretnjama smrću Vučiću

Izvor: Blic, 01.Mar.2024

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu dao je nalog nadležnom osnovnom javnom tužilaštvu da identifikuje osobe koja su ispisala grafite sa pretnjama smrću predsedniku republike Aleksandru Vučiću, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.