Dani albanske dijaspore u Bujanovcu

Izvor: JUGpress.com, 29.Jul.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani albanske dijaspore u Bujanovcu

BUJANOVAC

Pod pokroviteljstvom predsednika opštine Buajnovac Šaipa Kamberija, 1. avgusta, na bujanovačkom Karađorđevom trgu biće održan Dan dijaspore.

Na fejsbuk stranici opštine Bujanovac,objavljen je program manifestacije “Dani dijaspore” koji će biti održan idućeg utorka odnosno 1.avgusta I to najpre u   kabinetu predsednika opštine Šaipa Kamberija,  gde će sugrađani koji žive  u inostranstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << moći da razgovaraju sa njim od 10 do 13 časova.

Građani će moći da posete štandove koji će biti izloženi tog dana sa lokalnim proizvodima na gradskom trgu od  20 pa sve do 23. sata.

Osim prezentacije proizvoda , posetioci će moći  da  pogledaju i umetničke radove autora iz bujanovačke i preševske opštine.

Za to vreme, građane  će zabavljati članovi kulturno-umetničkih društava “Jehona”, “Glas doline” i “Orlovi” iz Bujanovca.

Kako piše na fb stranici opštine Bujanovac,  ova manifestacija će  prerasti u tradicionalno opštinsko dešavanje.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.