Danas optužnica protiv oca dečaka ubice iz Ribnikara

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 08:31

Danas optužnica protiv oca dečaka ubice iz Ribnikara

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas će podići optužnicu protiv V. K. oca dečaka-ubice iz Ribnikara.

V. K. je više puta produžavan pritvor.

Očekuje se da će se ovim povodom novinarima u podne obratiti glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović.

Otac je, kako se sumnja, postupio suprotno Zakonu o oružju i municiji i suprotno Pravilnika o prostorno tehničkim uslovima za bezbedno smeštanje oružja i municije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kako se sumnja, on nije obezbedio uslove za bezbedan smeštaj i čuvanje oružja i municije tako da ono ne može doći u posed neovlašćenih lica, odnosno da bude zaključano i posebno odvojeno u sefovima, kasama ili sličnim ormarima koji se ne mogu lako otvoriti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas optužnica protiv oca dečaka ubice iz Ribnikara: Evo za šta se sve tereti

Izvor: 24sedam.rs, 10.Okt.2023

Otac se sumnjiči da je izvršio krivična dela teško delo protiv opšte sigurnosti tako što je u periodu pre masakra obučavao sina (13) da rukuje vatrenim oružjem i municijom

Nastavak na 24sedam.rs...

Partizan i Vojvodina u borbi za trofej Superkupa

Izvor: B92, 10.Okt.2023

Odbojkaši Partizana i Vojvodine, šampioni Srbije i osvajači nacionalnog Kupa, boriće se u četvrtak za prvi trofej u sezoni, u finalu Superkupa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.