Danas miting podrške predsedniku Aleksandru Lukašenku

Izvor: Vostok.rs, 16.Avg.2020, 08:24

Danas miting podrške predsedniku Aleksandru Lukašenku

Provladina javna organizacija "Bela Rus" namerava da održi miting solidarnosti u Minsku u znak podrške aktuelnom predsedniku Aleksandru Lukašenku, navodi se na Fejsbuk stranici organizacije. „U nedelju u 12.00 na Trgu nezavisnosti u Minsku će se održati miting solidarnosti . U njemu će učestvovati snage koje podržavaju državnu politiku“, navodi se u saopštenju. Miting će, kako se navodi, okupiti sve oni koji vole svoju domovinu, koji su protiv podele zemlje u dva suprotstavljena tabora. "Sa nama je cela konstruktivna Bjelorusija nama", dodaje se u saopštenju.  

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Na ulicu izlaze pristalice Lukašenka - autobusi iz cele zemlje stižu u Minsk VIDEO

Izvor: B92, 16.Avg.2020

Minsk -- Provladina javna organizacija "Bela Rus" namerava da održi u Minsku "miting solidarnosti" kao podršku aktuelnom predsedniku Aleksandru Lukašenku, piše Sputnjik..."U nedelju u 12.00 biće održan miting solidarnosti na Trgu nezavisnosti u Minsku. U njemu će učestvovati snage koje podržavaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.