Da li on stvarno ima 23 godine?

Izvor: B92, 01.Apr.2023, 11:17

Da li on stvarno ima 23 godine?

Nemački fudbaler Hening Matricijani je sa 23 godine debitovao za mladu reprezentaciju odigravši 15 minuta protiv Rumunije.

Problem je u tome što svi misle da je štoper Šalkea stariji nego što jeste, a rođen je 2000. godine.

Matricijani je za prvi tim Šalkea debitovao u maju 2021. Postao je prvotimac, igrao je na sve tri pozicije u odbrani, njegova vrednost na Transfermarktu staoji da je milion evra.

Ljubitelji fudbala su se složili da izgleda kao neko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ko već duže vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šmit ostaje trener Benfike

Izvor: B92, 01.Apr.2023

Nemački trener Rodžer Šmit produžio je ugovor sa Benfikom do 30. juna 2026. godine, saopštio je danas taj fudbalski klub...Ovaj 56-godišnjak je preuzeo Benfiku u maju 2022. godine i tada je potpisao ugovor do kraja sezone 2024. godine...Pre dolaska u Lisabon, ovaj bivši vezni fudbaler je, između...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.