Da li biste lajkovali groblje na Fejsbuku?

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste lajkovali groblje na Fejsbuku?

Korisnici Fejsbuka svakog dana idu korak dalje, pa je tako i ovog puta osnovana stranica "JKP Lisje". Ništa ne bi bilo toliko čudno da nije u pitanju ni manje ni više nego novosadsko groblje

Korisnici Fejsbuka svakog dana idu korak dalje, pa je tako i ovog puta osnovana stranica “JKP Lisje”. Ništa ne bi bilo toliko čudno da nije u pitanju ni manje ni više nego novosadsko groblje.

Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je jednima malo neobična i morbidna, drugima ova stranica dosta pomaže, s obzirom da se na njoj mogu pronaći korisne informacije kao što su rasporedi sahrana sa imenima preminulih.

Zaposleni vode računa o tome da svakodnevno obaveštavaju građane o tačnim datumima i vremenu sahrana i redovno ažuriraju svoju stranicu.

Foto: lisje.com

Pored ovih informacija, neretko ubacuju i tekstove koji govore o tome kako se ljudi osećaju pred smrt ili o kovčezima od papira koji će postati deo pogrebne opreme.

Prosečna ocena ove stranice je 3,3 od ukupno 5 zvezdica. 

Pogledajte OVDE kako ova stranica zapravo izgleda.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.