DUNJA ILIĆ IZVREĐALA ATINU: Dođe mi da ti polomim svaku kost!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUNJA ILIĆ IZVREĐALA ATINU: Dođe mi da ti polomim svaku kost!

Na Atinine monstruozne izjave nije ostala imuna ni pevačica Dunja Ilić, koja je bivšu učesnicu „Parova“ brutalno izvređala na svom Facebook profilu

Celokupna domaća javnost ostala je zgrožena kada su se u medijima pojavili Facebook statusi estradne plesačice Atine Ferrari o pokojnoj Tijani Jurić, koja je svirepo ubijena prošlog leta i za kojoj je žalila cela zemlja.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovih izjava plesačica je sinoć izbačena i reality show-a „Parovi“.Na Atinine monstruozne izjave nije ostala imuna ni pevačica Dunja Ilić, koja je bivšu učesnicu „Parova“ brutalno izvređala na svom Facebook profilu.

"Pa sat jedan ne mogu,  a da se ne iznerviram! Atina ili kako se već zoveš! Je*em li ti sve na svetu! Je*em ti dan kad te majka nije abortirala! Prljava ku**o! Spodobo i zlo ljudsko!!! Pa dođe mi da te sačekam i da ti polomim svaku kost u telu! Dabogda te bolelo tri pute više svake sekunde tvog života što duša, što telo, nego Tijanine roditelje njihova srca! Dabogda te pratio svaki sekund zlostavljanja i mučkog ubijanja ove jadne devojčice i dabogda da osećala svaki sekund toga na duši i telu dok te crvi ne izjedu! Pu kurvo mamu li ti je*em", napisala je ogorčenai besna pevačica.

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.